(Még)Egyszem Lánykánk sulis mindennapjai

[url=http://www.nagyonbaba.hu][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-48-13-2001_04_18-Baldauf_0Panka.jpg[/img][/url]

2015. november 12., csütörtök

sok minden történt

Kezdjük az egyszerűbbel!
Apa
stabil,mind munkaügyileg,mind minden más téren,dolgozik rengeteget,néha csak telefonon találkozunk,mert mire hazaérek már elmegy dolgozni,vagy már dolgozik,amikor elmegyek!Mosat voltunk 16 éve egy pár!meg is ünnepeltük 4 napot voltunk Visegrádon,nagyon jó volt,délben,ha felszállt a köd,a Dunakanyarra láttunk a szobánkból!Csaviztunk sokat,de fürödtünk is,szanunáztunk,hol tengeri lebegtünk,megmasszázsolódtunk,egyszóval nagyon jó volt!

Én
 nem tudom,ki jut el a blogomig,így amíg nem biztos,nem írom le konkrétan,de pozitív válzotások lesznek a munkahelyemen,sajnos nem anyagilag,de majd ha konkrétizálódik,leírom!Megismerkedtünk végre személyesen egy ezeréves (baba)netes ismerősömmel,sajnos betegség hozott össze minket,de bízom benne,nem csak így fogunk találkozni!Nagyon fáradt vagyok,úgy tűnik,megvan a karácsonyi-szilveszteri beosztás,"csak" 26-án dolgozom,igaz,egész nap,de 24-e szabad,ez mindennél többet ér!sajnos fáradtságom visszatért,ami nem is fog változni,amíg ennyit kell dolgozni,de ezzel mindenki így van!

Pankám
Tanul,tanul,tanul,edz,matekra jár,nagyjából ez köti le még januárig a programját!eddig biztosak voltunk/voltam,hogy marad a jelenlegi suli gimnáziumában,de most egy másik gimi,ami a 2. helyen állt eddig,lehet beelőz!Remélem,tudunk okosan dönteni!
Október végén voltunk,Győrben plázázni,na meg DR. SZÁLASY LÁSZLÓNÁL,aki kiváló balesetsebész/sportorvos és végre átnézte a hozott Rtg-ket és sajnos,ha befejezi a növést,akkor nagy műtétre,6 hetes lábadozás,lesz szükség,1 év múlva kell visszamennünk,ha nem nő akkor már!azt mondta,addig fejen is pöröghetünk,kenhetjük,csinálhatunk vele bármit,fájni fog neki :(

November elején mindenkinek szomorú napok voltak,mindenszentek,sok-sok nagyon hiányzó ismerős mellett,legjobban drága NAGYIKÁM hiányzik,nincs olyan nap,hogy ne gondolnék rá!

Papa,alias Apukám
65 múlt,de még mindig ov. főorvosként dolgozik,de úgy tűnik a 15 éve megműtött szíve rendetlenkedik,így jövő héten pacemakert fog kapni!de addig még levezényel 1 orszőágos konferenciát,amit ő szervezett,előadásokat tart!Reméljük,utána minen rendben lesz vele!

Mama,alias Anyukám
Ő se maradjon ki a felsorolásból,Ő is 65 múlt és ő is dolgozik még,igaz,csak 3 napot!Nagy segítségem,ő a mamataxink!Nélküle,ilyen munkabeosztással egyszerűen lehetetlen lenne megoldani időhiány miatt a fuvarozást!

Na,jó hosszú volt,de már rég írtam!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése