(Még)Egyszem Lánykánk sulis mindennapjai

[url=http://www.nagyonbaba.hu][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-48-13-2001_04_18-Baldauf_0Panka.jpg[/img][/url]

2015. október 7., szerda

dagadó

na,nem kajáról van szó!hanem a büszkeségtől dagadó melleimről!

Tegnap fogadóóra volt,mindenki csak dícsérte,ill. a legnagyobb baj az volt,hogy keveset jelentkezik!Ezt átbeszéltük!

Utolsó 2 tanár volt a legcukibb,fizikatanár azt mondta,bárhová kerül Panka középiskolába Vele bárhol jól járnak!majdnem elbőgtem magam!

Magyartanárnő,aki vaskézzel és szigorral kormányozza a gyerekeket az irodalom/nyelvtan világában,emiatt tartanak tőle a gyerekek,de neki köszönhetően nem lesz baj a felvételin magyarből!megtanította Pankát,meg akit meglehetett,hogy a folyamatos tanulás meghozza a gyümölcsét!ő neg mikor beléptem hozzá,közölte,hogy miért jött ide,minden rendben Pankával,bárcsak minden gyerek ilyen lenne!

Olyan jó ezt hallani!Így utólag jövök rá,szegény anyukám mit élt át a fogadóórákon,miket kellett átélnie miattam!ő sajnos ilyent sosem hallott rólam,mindig volt 3-4 be nem vallott rossz jegy!

Fantasztikus lányom van!

2 megjegyzés:

  1. Mi lett Panka térdével?Kihez vittétek?Nekem Pannám elviselhetetlen jelenleg.Kamaszodik.Brutál.Kivagyunk már tőle.De majd csak elmúlik ez is.Szeretnék én is már öregebb lenni pár hónappal.Ahova Panna jelentkezik oda rettentő nagy a túl jelentkezés igy nagyon jó eredményt kéne produkálnia.Ő viszont annyira kiismerhetetlen tanulásilag hogy nem tudnám eldönteni mire képes.Hozza az ötösöket de mégis.Biznom kéne benne de valahogy nem megy.Nehéz.Jó lenne ha már febr-márc lenne.:)))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok és kitartás a felvételi felkészüléshez!
    Biztosan szuperül fog sikerülni.
    Mit mondott az orvos a térdére?

    Judit
    (Dorka, Lili, Panna)

    VálaszTörlés